blog.santanderconsumerbank
Woman riding at the modern train
11/03/19
1 Minuten Lezen
Santander Consumer Bank-Belgium
De 3 beste iPhone- en Android-apps om je uitgaven te beheren

Je uitgaven en inkomsten bijhouden is niet makkelijk. Gedisciplineerd binnen de financiële grenzen blijven die je zelf hebt afgebakend, is een heuse uitdaging wanneer je voortdurend verleid wordt om geld uit te geven. Maar wees er niet bang van! Er bestaan namelijk een aantal iPhone- en Android-apps die je op het budgettair verantwoorde rechte pad kunnen houden.

Hieronder vind je onze drie favoriete apps om uitgaven te beheren:

1. Spendee

Je kunt deze app koppelen aan je bankrekeningen, je PayPal-account en cryptowallet (bijv. Coinbase). Op die manier heb je te allen tijde een totaaloverzicht van je uitgaven en budget. Het is ook mogelijk om gemeenschappelijke geldzaken te regelen. Zo kun je anderen uitnodigen om een budget te beheren, zelfs al gaat het om verschillende bankrekeningen en verschillende munteenheden. Spendee is dus ideaal als je op reis bent met vrienden en de gezamenlijke uitgaven wilt bijhouden.

Download Spendee in de Apple AppStore.

Download Spendee in de Google Play Store.

2. Daily Budget

In tal van apps waarmee je je financiën of uitgaven kunt beheren, word je gevraagd om je bankrekening te koppelen. Vind je dat niet veilig? Probeer dan een app die daar niet om vraagt, zoals Daily Budget. Voer regelmatige inkomsten zoals je maandloon in, registreer vaste uitgaven zoals de huur of je fitnessabonnement en bepaal hoeveel je wilt sparen. Vervolgens berekent de app automatisch hoeveel geld je dagelijks kunt uitgeven. Als je je aan de daglimiet houdt, neemt je budget toe. Eenvoudig maar efficiënt, en warm aanbevolen door anderen.

Download Daily Budget in de Apple AppStore.

Download Daily Budget in de Google Play Store.

3. Buddy – Easy budgeting

Dankzij deze app kun je niet alleen je eigen uitgaven bijhouden, maar ook uitgaven verdelen tussen jou en je partner (of zelfs tussen jou en je vrienden wanneer je samen op vakantie gaat). Als je in de app uitgaven verdeelt, kun je nagaan wie welke uitgaven heeft gedaan en wie wie moet terugbetalen. De ontwikkelaars lijken de feedback van gebruikers bovendien ernstig te nemen, wat doorgaans een goed teken is.

Download Buddy in de Apple AppStore.

Je financiën bijhouden is de enige manier om je uitgaven in toom te houden. Dankzij apps is dit makkelijker dan ooit tevoren en neemt je spaargeld na verloop van tijd toe.

In dit artikel vind je interessante tips om je uitgaven te verlagen.

In dit artikel ontdek je hoe je een dagbudget opstelt en begint met sparen.

26/03/19
3 Minuten Lezen

Plannen voor je pensioen: waar je rekening mee...

Een huis kopen is een van de duurste...

26/03/19
2 Minuten Lezen

Hoe je met volle teugen kunt genieten van...

Kijk je reikhalzend uit naar de dag waarop...

15/03/19
4 Minuten Lezen

Lekker Lyon: de culinaire hoofdstad van Frankrijk, buiten...

Lyon, gelegen rondom de Rhône en de Saône...

11/02/19
2 Minuten Lezen

5 tips voor een budgetvriendelijk bezoek aan New...

Het is geen geheim dat een citytrip naar...